Røros

Røros Hotell

Adresse: An-magritt-veien 120, N-7374 Røros  vis kart
Beliggenhet:

Hotell & Rom | Røros Hotell er et enestående utgangspunkt for spennende opplevelser. Ta på deg ski eller tursko ved hotelldøra.

Og når kinnene er varme etter en frisk dag i fjellbyen, kan du nyte velværet på Røros Hotell i form av en komfortabel kveld på rommet eller et utsøkt måltid basert på lokale kvalitetsråvarer.

Selvfølgelig har vi alle fasiliteter et moderne hotell skal ha. Men det som virkelig gjør oss unike, er det vi kan tilby innenfor rammene av verdenskulturminnet Bergstaden Røros og den arven som har skapt oss.

Internett på rommet Lekeområde Treningsrom

Fasiliteter og tjenester

 • Skogsområde
 • Fasiliteter
  Antall rom: 157 Antall barer: 1 Badstue Bagasjeoppbevaring Internett Värdeförvaring i reception Vaskeri- og renseriservice Kjæledyr tillatt Innendørs svømmebasseng Allergirom
 • Romfasiliteter
  Arbeidsplass Betal film Te/kaffe-maskin Internett på rommet Minibar TV
 • Spise og drikke
  Frokost inkludert Frokost Cafe
 • Fritidsfasiliteter på området
  Fiskemuligheter Lekeområde Treningsrom
 • Parkering
  Parkeringsplass ute - gratis
 • Spesielle behov
  Babyseng tilgjengelig

Policies

 • Kjæledyr
  Kjæledyr tillatt
 • Ankomst (tidligste)
  15:00
 • Avreise (siste)
  12:00

Grønt reiseliv

Røros Hotell har blitt sertifisert for sin miljøsatsing av:

AttributeSection.Attribute.Svanenmarkttrue

Sammenlign "Røros Hotell" med tilsvarende alternativer

Vertshuset Røros

Vertshuset Røros holder til i Rammgården i sentrum av verdenskulturminnet Røros

Erzscheidergården

Vi er et lite hotell med Røros kirke som nærmeste nabo. Erzscheidergården fra 1600-tallet bærer Bergstadsjelen med seg, og preges av den samme atmosfæren som resten av trehusbebyggelsen i kjernen av verdensarven Røros.

Røste Hyttetun og Camping

Røste Hyttetun & Camping ønsker å være et rolig familiested i trivelige omgivelser, 11 km fra Røros, og et fint utgangspunkt for turer i regionen. Vi er omgitt av et flott turterreng både sommer og vinter, med turveier og oppkjørte løyper ut fra plassen. Hyttene våre er i forskjellige størrelser. Fra enkelt utstyrt 2- mannshytte , utstyrte 4-5 mannshytter med WC og 2 soverom, til fullt utstyrte 6 mannshytter med dusj og to soverom + soveplass på stua. Hytte 11 er også for rullestolbrukerere. Røste Hyttetun & Camping har også plass til campingvogner, biler og telt, med strømuttak. Vi har et oppholdsrom med ca 20 sitteplasser, og gapahuker/grillplasser til fri benyttelse for plassens gjester. FISKE:Glomma, som er ei fin elv for fiske av ørret og harr, renner 200m fra plassen. Det er også flere fine fiskeplasser i området. Fiskekort kan du få kjøpt på plassen. TUROMRÅDE:Vi ligger i et fint turområde, og Hummelfjell (1540moh) som sees fra plassen, kan bestiges hele året. Ønsker en mindre utfordringer, er det flere fine turmuligheter i nærområdet. Plassen er også en fin base for opplevelser i Røros-regionen. AKTIVITETER: I Os kan opplevelser med Os Turridning og Alaskan Husky Tours anbefales.Avstanden til Hummelfjell Alpinanlegg og TOS ARENA. Røros sentrum er 10 min unna i bil!

Bestillingsassistanse

 • Trenger du hjelp med endringer og avbestillinger, eller har du noen spørsmål?

Kontakt oss på:

Telefonnummer: +47 72 41 00 00

E-post: booking@rorosinfo.com

Åpningstider: man-fre 9-15.30, lør:10-16

Åpningstider sommer: mad-lørd 9-18, sønd 10-16

Bestillingsassistanse

 • Trenger du hjelp med endringer og avbestillinger, eller har du noen spørsmål?

Kontakt oss på:

Telefonnummer: +47 72 41 00 00

E-post: booking@rorosinfo.com

Åpningstider: man-fre 9-15.30, lør:10-16

Åpningstider sommer: mad-lørd 9-18, sønd 10-16
Build: 11.12.2019 13:33:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7821.cbischannel-25830 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails