Røros

Middag i Koia

Dato: Torsdag 6 aug 2020 - lørdag 8 aug 2020

Vi inviterer til smaksopplevelse i Koia med vår, sommermeny hver torsdag-fredag-lørdag fra 9. juli til 8. august fra kl 19:00. NB! 24 og 25 juli fra kl 20:00.

Rørosrein ligger et steinkast unna Røros sentrum, og vi tar imot våre gjester i den håndlaftede Koia vår, bygd i tømmer og stein med åpent ildsted i midten. Bygget er 8 kantet, inspirert etter samenes åtte årstider, og gir en lun og varm atmosfære.

Våre gjester sitter på benker kledd med reinsdyrskinn, i en sirkel rundt bålet, med svartkjelen hengende over.

Koia blir godt oppvarmet før besøk, men det er alltid lurt å ta på gode sko og en ekstra ullgenser. Spesielt i den kalde årstiden.

Vi er stolte av tilby våre gjester reinsdyrkjøtt av beste kvalitet, laget med lokale råvarer.

Vi har alle rettigheter.

Ved booking, vennligst meld fra om bestillingen gjelder for personer fra én husstand eller flere.

Rørosrein AS er en sør-samisk bedrift som foredler reinsdyrkjøtt fra egen flokk og fra høyfjellsområdene rundt Jotunheimen. Vi har lange tradisjoner med foredling av reinsdyrkjøtt, og har fått flere utmerkelser. Rørosrein AS forvalter reinsdyrkjøttets unike egenskaper sammen med reindrift og formidling av Sørsamisk kultur og tradisjon, det samiske arvesølvet.

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato:
Build: 22.07.2020 13:40:18, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7821.cbischannel-25830.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails