Røros

Middag i Koia

Adresse: Hagaveien 17, 7374 Røros Vis kart

Adresse: Hagaveien 17, 7374 Røros

Vi inviterer til smaksopplevelse i Koia med vår, sommermeny hver torsdag-fredag-lørdag fra 9. juli til 8. august fra kl 19:00. NB! Den 24 og 25 juli fra kl 20:00. Bestill bord på roros.no eller ved å kontakte oss.

 

Rørosrein ligger et steinkast unna Røros sentrum, og vi tar imot våre gjester i den håndlaftede Koia vår, bygd i tømmer og stein med åpent ildsted i midten. Bygget er 8 kantet, inspirert etter samenes åtte årstider, og gir en lun og varm atmosfære.

Våre gjester sitter på benker kledd med reinsdyrskinn, i en sirkel rundt bålet, med svartkjelen hengende over.

Koia blir godt oppvarmet før besøk, men det er alltid lurt å ta på gode sko og en ekstra ullgenser. Spesielt i den kalde årstiden.

Vi er stolte av tilby våre gjester reinsdyrkjøtt av beste kvalitet, laget med lokale råvarer.

Vi har alle rettigheter.

NB! Ved booking, vennligst spesifiser om bookingen gjelder for medlemmer av samme husstand eller om den består av medlemmer av flere husstander. Dette av smittevern- og logistiske årsaker.

Rørosrein AS er en sør-samisk bedrift som foredler reinsdyrkjøtt fra egen flokk og fra høyfjellsområdene rundt Jotunheimen. Vi har lange tradisjoner med foredling av reinsdyrkjøtt, og har fått flere utmerkelser. Rørosrein AS forvalter reinsdyrkjøttets unike egenskaper sammen med reindrift og formidling av Sørsamisk kultur og tradisjon, det samiske arvesølvet.

Vis mer
Hotell & Rom

Erzscheidergården

Avstand: 860 meter
Vi er et lite hotell med Røros kirke som nærmeste nabo. Erzscheidergården fra 1600-tallet bærer Bergstadsjelen med seg, og preges av den samme atmosfæren som resten av trehusbebyggelsen i kjernen av verdensarven Røros.
Hotell & Rom

Røros Hotell

Avstand: 1,3 km
Røros Hotell er et enestående utgangspunkt for spennende opplevelser. Ta på deg ski eller tursko ved hotelldøra.
Hotell & Rom

Vertshuset Røros

Avstand: 715 meter
Vertshuset Røros holder til i Rammgården i sentrum av verdenskulturminnet Røros
Build: 03.03.2021 16:45:22, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7821.cbischannel-25830.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails